Hvem er jeg så for en?

Jeg har fået en ganske pæn lang række af navne. Tre fornavne, et mellemnavn og et efternavn.
I alt bliver det til Benjamin Philip Egon Rugbjerg Giversen.

Navnene Benjamin og Philip stammer fra bibelen. Og modsat den gængse opfattelse betyder navnet Benjamin altså IKKE den mindste. Faktisk er jeg næstældst af en flok på syv drenge. Navnet betyder LYKKENS SØN. Egon og Rugbjerg stammer fra min mors familie. Min morfar hed Egon. Efternavnet Giversen stammer fra Viborgkanten, hvor slægten har huseret i et par hundrede år eller mere. Det er der mange der ved meget mere om end mig.

Først og fremmest er jeg en kristen. Det betyder at jeg tror på at bibelen er sand og et udtryk for Guds vilje med mennesker. Jeg er overbevist om at Jesus var mere end blot et menneske, og at Jesus er Guds søn, og at han døde på korset for at frelse alle, der ønsker at blive frelst.

Dernæst kan jeg fortælle, at jeg er en årgang 1966. Jeg deler fødselsdag med afdøde sir Winston Churchill, Englands tidligere premierminister. Det er til gengæld nok det eneste, vi har tilfælles. Jeg er knap så fed. Og jeg ryger ikke fede cigarer (eller for den sags skyld andet). Billedet til højre viser hvorledes jeg så ud da jeg var helt lille.
Jeg tror at billedet er taget af min far, og i så fald er det med et lille bokskamera med rullefilm. Læg lige mærke til hvor sødt jeg smiler…Billedet her til venstre er fra første klasse. Billedet er taget på Sct. Jacobi skole i den lille skolegård. Efter at billedet blev taget blev plankeværket bagved fjernet og erstattet af en fin legeplads.
Billedet er fra 1973 eller 1974.

Jeg har boet en del forskellige steder i landet, som følge af at mine forældre har flyttet en del. Dog er det Varde, Aulum og Esbjerg, der har betydet mest for min udvikling. Jeg begyndte at gå i skole i Varde i 1973 på Sct. Jacobi skole. I 1974 flyttede vi så til Aulum, hvor jeg gik i skole, indtil jeg forlod skolen i 1982. Derefter arbejdede jeg  som landbrugsmedhjælper i et års tid. Dernæst var jeg på kirkegården i Aulum i en sommerperiode, og derefter arbejdede jeg på en børnetøjsfabrik.

Aulum er i øvrigt en hyggelig lille by mellem Herning og Holstebro, hvis nogen skulle få lyst til at besøge den. Der ligger en gammel mølle i byen. Den er blevet renoveret inden for de sidste 3-4 år, og er faktisk rigtig flot Den har i øvrigt sin egen hjemmeside. Den er ikke lige så berømt som Dybøl mølle, men jeg synes at den er langt flottere.

I 1984 flyttede jeg med familien tilbage til Varde. Der arbejdede jeg igen som landbrugsmedhjælper et års tid. Derefter fulgte en periode hos en gartner, dog kun ganske kort tid, hvorefter jeg kom til en trådvarefabrik, som fremstillede postkortstativer m.m.

I 1985 flyttede jeg så til Esbjerg, hvor jeg har boet siden. I 1986 fik jeg arbejde ved Esbjerg kommune, og her er jeg stadig. Jeg startede med at arbejde med affaldsbehandling, og fra 1993 har jeg arbejdet med spildevandsrensning. Billedet på forsiden stammer fra Rensningsanlægget, fra en dag hvor alt gik galt. Jeg var gennemblødt af slam fra yderst til inderst. Sådan en dag er man glad for, at der er badefaciliteter samt skiftetøj på arbejdspladsen.

Jeg er IKKE politisk aktiv, men jeg har dog en mening om forskellige ting i samfundet. Min mening er ikke nødvendigvis specielt nuanceret, men er farvet af mine egne oplevelser. Sport er heller ikke det der interesserer mig mest. Jeg kan dog godt overtales til at se en tenniskamp eller et spil snooker i fjernsynet. Håndboldpigerne bruger jeg også gerne en fjernsynsaften på.

Tilbage til forsiden