Harmonika:


Harmonikaen er med 87 knapper på diskant-siden og 120 basser, spiller rimeligt. Der er 7 skiftere på diskant-siden og 4 på bassiden. Remmene er af læder med en blød fløjlslignende polstring, og ganske behagelige. Vægten er 10,8 kg. Der er selvfølgelig også en solid transportkasse til harmonikaen. Den befinder sig i Esbjerg. Jeg skal have 5.000,00 kroner for den og den SKAL afhentes. Ring på telefon 27 74 15 08, hvis du er interesseret.

 


 

 

 


Mikroskop med løst kamera og software

Går du og overvejer at købe et mikroskop fordi du har lyst til at se på de små ting som vi normalt ikke kan se. Jeg har et billigt mikroskop stående af mærket Bresser. Forstørrelsen er fra 40× til 1600× alt afhængigt af hvad man skal kigge på. Der er 2 størrelser okkularer (dem man kigger igennem) på hhv. 10× og 16×. Det mindste er normalt nok, da forstørrelser over 1000× ikke giver noget ekstra udover en masse "støj" i billedet. Mikroskopet er ikke brugt voldsomt meget, men er blevet erstattet af et andet som jeg synes er bedre (læs: også dyrere) Der medfølger et kamera som er beregnet til at sætte ned i det ene hul til okkularet. Med softwaren på sin computer kan man så få alle sine interessante opdagelser gemt i form af enten fotos eller videosekvenser. Det er virkelig interessant legetøj. Det skal jo lige bemærkes at der jo ikke er tale om et "legemikroskop". Det er ægte og det fungerer upåklageligt. Billeder kommer på snart Jeg skal have 2000kr. for det og det skal afhentes. Telefon 27 74 15 08.

 

 

 


Brugt båndsav:

Jeg ønsker en båndsav, som ikke er alt for stor, men som samtidig også er af en ordentlig kvalitet. Er prisen rigtig, og afstanden til at have med at gøre er jeg interesseret. Kontakt mig på telefon 27 74 15 08 Hvis du har noget spændende.